FAQ

  • Kako funkcijonira Svajela.hr?
    Svajela.hr skuplja recepte s najvećih hrvatskih stranica i blogova koji se pridruže našoj tražilici recepata. Recepte uzimamo kroz blogov RSS feed. Posjetitelji koji žele vidjeti cijeli recept, moraju kliknuti na link koji ih vodi na vaš blog. Sa našom tražilicom posjetioci mogu naći recepte s najboljih blogova i stranica hrane u Hrvatskoj. Svajela.hr je tražilica kojoj su specijalizacija recepti.
  • Zašto dodati moj blog na vašu stranicu?
    Svajela.hr je još jedan način na koji možete privući posjetioce na vašu stranicu ili blog. Mnogi od korisnika dolaze ravno na Svajela.hr da traže recepte s blogova i stranica. Svaki dan šaljemo tisuće posjetitelja na blogove i stranice indeksirane kod nas.
  • Što je taj widget koji hoćete da dodam na svoju stranicu?
    Widget sadrži html kod kroz koji možemo pratiti koliko ljudi posjeća vaš blog. Ne morate dodati widget ako nećete, nije potrebno da bih bili indeksirani na našoj stranici, ali jeste ako se želite pojaviti na listi top blogova. Widget također sadrži link koji vodi na Svajela.hr, tako da posjetitelji na vašem blogu ili stranici mogu vidjeti odakle dolazi.